Novice

LIGAŠKO TEKMOVANJE (21.4-22.4)

Poročila odigranih tekem preteklega kroga...


KADETI

Kadetska ekipa je na gostovanju pri ekipi Svobode na Viču izgubila z 1:2(0:1).

Tritedenski tekmovalni premor očitno ni dobro vplival na ekipo,saj smo tekmo proti objektivno slabšemu nasprotniku odigrali slabo.V ekipi ni bilo razpoloženih igralcev,sama igra je bila počasna in nepovezana.Domačini so povedli sredi prvega dela po predložku iz strani je nepokrit domači napadalec premagal našega vratarja.

V drugi polčas smo odšli odločeni,da rezultat spreobrnemo v našo korist.Iz pravilno dosojene najstrožje kazni smo prišli do izenačenja.Čeprav smo imeli terensko premoč si pravih priložnosti v nadaljevanju nismo ustvarili.

V zaključku nas je presekala zelo stroga izključitev Tavčarja za nameček pa so domačini,ki so sicer zelo redko prišli v naš kazenski prostor,po novi napaki v obrambi dosegli zmagoviti zadetek.

Po tem porazu se bo treba zelo hitro pobrati,saj nas že v sredo čaka še ena gostujoča tekma proti vodilni Vrhniki.


U15

Datum : 22.4.2018  

NK Termit Moravče - NK Arne Tabor 69 – NK Vir   6:0 (5:0)

Na težkem gostovanju v Moravčah smo visoko izgubili  6:0.

Na tekmi smo naredili nekaj  individualnih napak, kar pa je dobra ekipa Moravč učinkovito kaznovala. Glede pristopa k tekmi ni fantom kaj očitati.

Potrebno se je dobro pripraviti na naslednjo tekmo, ko doma gostimo ekipo Jevnice.

Hvala staršem za podporo ekipi.

Trener Roman Ivanuša


U13

V soboto smo gostovali pri ekipi Ilirija Dragomer. Vreme in igralni pogoji za tekmo so bili odlični. Nasprotni, tako kot mi, še ni izgubil tekme v spomladanskem delu sezone. Čakala nas je težka tekma. Začeli smo preveč rezervirano kar je nasprotnik zaslutil in še bolj agresivno pritisnil na nas. Tekma je bila trda in »moška« ter z kar nekaj situacijami na rob regularnega.

Domačini so povedli v 15 minuti, ko so uspešno izvedli kazenski strel. V nadaljevanju smo odigrali malo bolje in poskušali ogroziti nasprotnikova vrata, vendar brez posebnega uspeha.

V drugem delu so gostje preko proti napadov povečali vodstvo in kmal je bil rezultat 3:0.

Do konca tekem smo le ublažili poraz, z res lepim golom Lukata.

Gostom lahko samo čestitamo, za čvrsto in odločno igro. V soboto so bili boljši nasprotnik.

Naslednja tekma nas čaka v maju, ko gostimo ekipo Domžal. Vabljeni ...

Trener: Blaž Puc


U12

Selekcija u 12 je odigrala doma tekmo z NK Kalcer Radomlje.

V idealnih vremenskih razmerah ter na odličnem igrišču.so bili naši igralci zelo razigrani. V prvem polčasu so  se držali vsega tistega kar smo se dogovorili pred tekmo. Glede na to, da prave hitrosti nimamo v ekipi si ustvarjamo prostor z veliko dvojnimi podajami in uspešni smo bili tudi v zaključkih akcij. Po prvem polčasu smo vodili z 4:0. Vse gole smo dosegli po lepih akcijah. Zadeli so Anže, Martin, Jan in Matjaž. Bolj kot rezultat pa je bilo lepo videti samo igro.

V drugem polčasu so dobili veliko priložnosti vsi igralci. Še enkrat je zadel Jan, po naši napaki pa so enkrat zadeli tudi gostje.

Končni rezultat NK Arne Tabor : NK Kalcer Radomlje 5 : 1.

Hvala vsem za podporo.

Športni pozdrav.

Gorazd Stojanović


U11

V sobotnem sončnem dopoldnevu smo pričakali vrstnike Ivančne Gorice, kateri so nam v jesenskem delu prvenstva dokazali, da so zelo solidna ekipa in da se bomo morali zelo potruditi za uspeh. Ekipi sta se na željo gostov izmenjali in zato smo  odigrali štiri tekme. Naša prva ekipa ni imela težav in je obe gostujoči ekipi prepričljivo  premagala, ter pokazala lepo in dopadljivo igro z velikim številom dvojnih podaj, preboji pobočnih položajih in globinsko napadanje direktno proti golu preko našega novega izvrstnega prvega napadalca Petra. Vsi igralci prve ekipe so se držali navodil in resno pristopili k sami igri tako, da nasprotnik ni imel niti najmanjših možnosti. Druga ekipa je prvo tekmo zmagala in drugo izgubila, ker je bila nekoliko nespretna v samem začetku. V prvem preizkusu je bila igra zelo izenačena z veliko željo obeh ekip, vendar smo proti koncu zadeli mi in zmagali z enim golom razlike. V drugo smo si najprej sami dali gol in nas je nekoliko presekalo, nakar so gostje razliko še povišali in kljub našemu pritisku in trudu, nam ni uspelo spremeniti rezultata. Obe ekipi sta pokazali, da si želita igrati lep in dopadljiv nogomet, brez nepotrebnega dvigovanja žoge. Hvala vsem za podporo.

 

NK ARNE TABOR 69 1   :   NK IVANČNA GORICA 1          5  :  0

NK ARNE TABOR 69 2   :   NK IVANČNA GORICA 2          1  :  0

NK ARNE TABOR 69 1   :   NK IVANČNA GORICA 2          6  :  2

NK ARNE TABOR 69 2   :   NK IVANČNA GORICA 1          0  :  2