Novice

LIGAŠKO TEKMOVANJE (7.4-8.4)

Poročila odigranih tekem preteklega kroga...


ČLANI

NK BOHINJ : NK ARNE TABOR 69    0 : 2

Članska ekipa  je v gosteh v  težki tekmi z 2 : 0 premagala ekipo Bohinja. Naši so  oba zadetka dosegli v drugem polčasu, ko sta  gola dosegla Trivunčevič in Bokal. Kljub terenski premoči je bilo težko razviti našo prepoznavno igro, saj so bili domačini,  izredno borbeni in vse prej kot slab nasprotnik.

 V prvem polčasu smo igrali  previdno, na oko slabše, vendar pa taktično zrelo. V drugem polčasu smo tempo igre dvignili, ob pravem času dosegli prvi zadetek in se veselili že tretje zaporedne zmage v spomladanskem delu, ob tem pa veseli dejstvo, da  še tretjič nismo prejeli gola.

V sredo nas čaka zaostala tekma na gostovanju proti zelo neugodni in dobri ekipi Komende; v soboto pa doma igramo proti Kočevju.


U15

Termit Moravče - Arne Tabor 69 3 : 0

V soboto 7.4.2018 je bil odigran trinajsti v katerem smo bili poraženi v gosteh z ekipa Termit Moravče z rezultatom 3:0.

To je bila tretja tekma v šestih dneh in razumljivo je da je utrujenost naredila svoje.

Nasprotnik je bil dobro organizirana ekipa z tremi posamezniki, ki izstopajo. V tej tekmi nismo bili kos nasprotniku in mu lahko samo čestitamo, na nas pa je da z marljivim delom napredujemo kot posamezniki in kot ekipa.

Trener Roman Ivanuša


U13

V soboto je selekcija U13 gostovala pri ekipi Laby's Mengo 28 iz Mengša. Vreme in pogoji za igro so bili odlični, fantje pripravljeni in odločeni da odigraj na zmago. Od samega začetka tekem smo bili boljši nasprotnik in pretili z napadi na njihov gol. Preko Andreja smo zadeli tudi prečko, vendar žoga nikakor ni hotela v gol. V drugem polčasu smo še bolj močno pritisnila na nasprotnika in plod tega je bil gol Jerneja.

Do konca tekem smo gledali čvrsto tekmo z nekaj poskusi tudi na nasprotnikovi strani, vendar so fantje delovali zelo disciplinirano. Tako je do konca tekem, rezultat ostal pozitiven v našo korist.

Kljub lepemu rezultati, moram povedati da se je na tekmi poškodoval eden od motorjev ekipe Jernej. Kot kažejo prvi pregledi poškodba ni nedolžna. Upam, da se kmalu vrne na igrišče in mu z celotno ekipo želimo čimprejše okrevanje.

Naslednjo tekmo igramo že v sredo, ko gostujemo v Kamniku.


U12

Spoštovani. 

Selekcija u12 je ta vikend gostovala v Jevnici. 

Pred tem smo že med tednom odigrali prijateljsko tekmo z NK Radomlje.

Ker nam zima ni  bila vremensko naklonjena nam je  bila ta tekma prepotrebna da so naši igralci dobili malo širine glede na to da smo zimo trenirali v majhnih telovadnicah.

Prvi polčas v Jevnici je bil kot iz učbenikov. Igralci so se držali dogovora in igrali kombinatorno, odgovorno, učinkovito, borbeno tako da smo po prvem delu vodili z 3:0.

V drugem polčasu smo si zabili avtogol vendar smo še vedno prevladovali na igrišču. Končni rezultat NK Jevnici : NK Arne Tabor 2 : 4.

Strelci Repa, Minimaxi, Tilen,  Cimpi.

Športni pozdrav.

Gorazd Stojanovic 


U11

V soboto smo z domačo tekmo proti vrstnikom NK Krima, pričeli s spomladanskim delom prvenstva. Tekmo smo zaradi delovnega šolskega dne, igrali popoldan v lepem in sončnem vremenu. Nekaj igralcev je zaradi takih in "drugačnih" razlogov manjkalo, vendar so ostali fantje svoje obveznosti opravili z odliko. Kakor običajno smo imeli dve ekipi, slabšo in boljšo. Ravno med njima je vedno manjša kakovostna razlika in to je tudi dokaz, da smo na pravi poti in da fantje kakovostno napredujejo. Ekipi sta se na igrišču zamenjali tako, da sta igrali obe ekipi z obema njihovima. Prva in druga ekipa sta obe tekmi zmagali, ter pokazali, da smo kvalitetno na višji ravni. Igrali smo povezano in učinkovito, le težavo smo imeli pri drugi tekmi prve ekipe, ker nismo že v uvodnih minutah napolnili nasprotnikove mreže. Pri vodstvu dveh golov prednosti, smo zgrešili ogromno priložnosti in na koncu z malo neresnosti skoraj ogrozili zmago, kljub veliki razliki v kvaliteti. Naslednje tekmo bomo igrali v nedeljo v Kočevju.

NK ARNE TABOR 69 1   :   NK KRIM 1      2  :  1

NK ARNE TABOR 69 2   :   NK KRIM 2      8  :  0

NK ARNE TABOR 69 1   :   NK KRIM 2      9  :  0

NK ARNE TABOR 69 2   :   NK KRIM 1      3  :  2


U10

V nedeljo 8.4.2018 smo odigrali domačo tekmo proti NK Radomlje, kateri nam je v jesenskem delu povzročal veliko težav, toda danes so fantje pokazali, da smo v zimskem času naredili napredek. Tekmi sta v lepem in sončnem vremenu privabili na tribune lepo število gledalcev, ki so uživali v predstavi, ki so jo pripravili mladi taborci. Obe ekipi lahko pohvalimo za pristop k igri in borbenosti, ki so ju prikazali na obeh tekmah. Lep obisk treningov se kaže potem tudi na igrišču. Fantje samo s pridnim delom na treningih bomo skupaj še boljši in verjamem da nam boste pričarali še veliko lepih trenutkov.

​trener Aleš