Novice

LIGAŠKO TEKMOVANJE (5.5-6.5)

Poročila odigranih tekem preteklega kroga...


Mladinci

Taborci,  v nedeljo  smo se odpravili  na pričakovano  težko gostovanje v Mengeš k ekipi  NK  Mengo,  katero na njihovem  igrišču  še  nismo  premagali.  Tekma se je začela  po naših  željah,  saj smo že takoj na začetku povedli  in si ustvarjali  priložnosti vendar  bili  premalo  natančni  v zaključku.  Zastreljali  smo tudi strel  iz bele  točke,  vendar nas to ni zmedlo in v zaključku  prvega polčasa zadeli še  drugič  in se odpravili  na odmor. Med odmorom  sva opozarjala  da tekma se ni končana,  vendar  so fantje  mislili  drugače.  Naredili smo preveč  napak in dovolili  domačim  da se vrnejo  v tekmo saj so po naši napaki dosegli gol.  Fantje  so se potem zbrali  in v zaključku  še enkrat  zadeli ter tekmo  mirno  pripeljali do konca.  V soboto  nas  čaka  zopet  težek nasprotnik  saj nam v goste  prihaja  neugodna  ekipa Kamnika. 

Trenerja  Dali in Aleš 


KADETI

Kadeti so na gostovanju pri Mengšu izgubili z 2:3(1:2).

Začetek ne bi mogel biti boljši,saj smo že v prvem napadu preko Apostolovskega prišli do vodstva,ki pa je trajalo le dobro minuto.Neodločnost v obrambi in dobljen zadetek iz gneče v kazenskem prostoru.V nadaljevanju smo imeli pobudo,ustvarjali priložnosti,domačini so bili nevarni samo z dolgimi podajami in eno od teh smo nesrečno spravili z avtogolom v našo mrežo.Na odmor smo odšli z zaostankom enega gola.

V drugem delu smo ponovno imeli pobudo in iz najstrožje kazni prišli do izenačenja.

Domačini so zmagoviti gol dosegli ponovno po naši izgubljeni žogi na vrhu kazenskega prostora.

Čeprav smo imeli več od igre nas napake,ki se pojavljajo mnogo prepogosto stanejo dragocenih točk.


U12

Spoštovani !

Selekcija u12 je v soboto doma odigrala tekmo z NK Olimpijo.

Takoj moram pohvaliti naše mlade za izredno borbenost in nepopustljivost. Čeprav nerad v tej starostni skupini nerad govorimo rezultatu lahko samo napišem, da so si zaslužili najmanj točko.

Olimpija je povedla po naši napak, ko smo pozabili igralca za našo zadnjo linijo.

Izenačili smo hitro po naši hitri akciji napadalcev. Nato je olimpija še dvakrat povedla mi pa smo se z izredno nepopustljivostjo vračali v tekmo. 

Vprašanje kako bi tekma potekala če bi pri 2 : 2 Žiga zabil ko je bil sam pred vratarjem.

Zadnji gol smo prejeli, ko je nasprotni igralec nepravilno zalučal žogo iz auta preko naše zadnje linije.

Končni rezultat NK Arne Tabor : NK Olimpija 3 : 4.

Za našo ekipo je vse tri gole zabil Svit.

Hvala še enkrat vsem igralcem za odlično predstavo.

Verjamem tudi, da so vsi prisotni, ki so si ogledali tekmo s tribune uživali.

Športni pozdrav.

Gorazd Stojanović


U10

Taborci,

V soboto 5.5.2018 smo gostili ekipo NK Bravo. V lepem in sončnem vremenu ter dobro pripravljenem igrišču, smo se dobro pripravili na nasprotnika, da mu dokažemo da smo v zimskem delu naredili korak naprej. V dogovoru z trenerjem sva igralni čas podaljšala saj sva imela na voljo veliko igralcev in zato omogočila igralcem več igralnih minut. V dvoboj smo krenili pogumno in pokazali veliko znanja ter dopadljivo igro. Lahko rečemo da sta nasprotnika bila enakovredna in samo malenkosti so odločale kdo bo zmagovalec. Fante lahko pohvalimo za pristop ter borbenost. Po prvih odigranih tekmah smo ekipi zamenjali in kljub opozorilom fantom, da se je potrebno vedno boriti do konca sodnikovega žvižga ne glede na rezultat, doživeli da je ekipa po nekaj prejetih zadetkih popustila in se samo še sprehajala po igrišču in dopuščala nasprotniku vse več prostora in rezultat je bil visok poraz. Tudi druga ekipi je pričela precej ležerno in pustila nasprotniku da je dosegel lahka gola, vendar se niso predali in z borbeno igro in vztrajnostjo naredili preobrat in zmagali. Fante lahko pohvalim za borbo in željo po igri v treh tekmah za 1 tekmo pa veliko kritiko in to seveda popraviti na naslednji tekmi, ko odhajamo v Domžale.

​športni pozdrav

​trener ​Aleš