Novice

LIGAŠKO TEKMOVANJE

Poročila odigranih tekem preteklega kroga...

MLADINCI

Za nami je prva odigrana tekma,ki je bila po pričakovanjih zelo težka in zahtevna. Nasproti nam je stala ekipa Kolpe. Gostje so se pokazali v zelo dobri luči. Naši fantje pa so bili tokrat boljši nasprotnik in zasluženo zmagali 3:1. Z zmago je bil naš trud poplačan,kajti v pripravljalnem obdobju smo dobro in zavzeto trenirali. Upam,da nam je ta zmaga motiv za še bolj zavzeto delo na treningih.

V soboto pa nas čaka težko gostovanje v Dobravi.

Čestitke ekipi.

Strelci: 2x Komac,Protega

KADETI

Zmaga kadetov proti Kolpi

Kadetska ekipa je v 1.krogu novega prvenstva premagala ekipo Kolpe z 4:0(3:0). Kot domačini smo tekmo odigrali na Dobrovi.V težkih pogojih za igro(vročina in vlaga)smo vprašanje zmagovalca rešili že po pol ure igre, ko smo dosegli tri zadetke. Najprej je po gneči v kazenskem prostoru gostov zadel Kogej, prednost je povišal Bengez po lepo merjenem diagonalnem strelu, tretji gol je dosegel novinec v naši ekipi Kamberi.

Gostje, ki so nastopili oslabljeni so se tudi v drugem polčasu predvsem branili, terenska premoč z naše strani je bila potrjena še z enim zadetkom Bengeza. Rezultat tekme je omogočal,da smo v ekipi opravili vseh pet menjav.

Čestitke fantom za prvo zmago, ki naj služi kot vzpodbuda za naprej.

ARNE TABOR69 : KOLPA 4:0(3:0)

Strelci: Bengez 2, Kogej, Kamberi

MLAJŠI DEČKI (U12)

Selekcija U12 je pričela novo sezono. v peklenski vročini na igrišču Interblocka smo se nekako sestavili za tekmo glede na to da mnogo igralcev še kar počitnikuje.

Igralci, ki so praktično prvič v tej postavi igrali skupaj so delovali na igrišču zelo dobro. Držali so se navodil, ki smo se  jih dogovorili v garderobi pred tekmo. Glede da smo imeli na klopi samo dve menjavi smo morali med igro tudi menjati igralna mesta, da smo zdržali tekmo do konca saj so bili pogoji za igro res težki.

Nasprotniku skozi celotno tekmo nismo dovolili, da ogrozijo naš gol, mi pa smo skozi celotno tekmo po lepih akcijah ogrožali gol domačinov. 

Končni rezultat:

NK Interblock : NK Arne Tabor 0 :4

Goli 3x Svit 1x Jan

Zahvala tudi staršem za podporo.

Športni pozdrav

Gorazd Stojanović