Novice

POSTANITE DEL USPEŠNE ZGODBE TUDI VI!

Namenite del dohodnine našim nogometašem in jim s tem pomagajte pri njihovem gibalnem, socialnem in tekmovalnem napredku...

Vlada RS je na podlagi 142. člena Zakona o dohodnini sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije. Uredba dohodninskim zavezancem omogoča, da proračunska sredstva neposredno namenijo delovanju organizacij, ki opravljajo dejavnosti, ki so v javnem interesu. Uredba predvideva, da lahko dohodninski zavezanci del dohodnine (do 0,5 %), ki jim bo obračunana na podlagi odločbe, namesto v proračun neposredno preusmerijo k upravičencu. Tako davkoplačevalci neposredno sodelujete pri razdelitvi sredstev iz proračuna RS.

Med upravičenci je tudi ŠD TABOR 69 Vižmarje-Brod, saj deluje v javnem interesu na področju športa. Društvo se obvezuje, da bo vsa prejeta sredstva namenilo financiranju različnih aktivnosti VSEH selekcij kluba.

V ZAHTEVI za namenitev dela dohodnine za donacije izpolnite zahtevane podatke o davčnem zavezancu (vpišete svoje podatke kot fizična oseba, ki oddaja zahtevo) in del odmerjene dohodnine (do 0,5 %) namesto v proračun namenite neposredno našemu društvu.

Obrazec dobite pri trenerjih, pri sekretarki v klubski pisarni, pri Juretu v klubskem lokalu ali na koncu tega dopisa. Izpolnjenega, prosimo, oddajte do 16. decembra 2017. Obrazec lahko na davčni urad pošljete tudi sami preko spleta http://edavki.durs.si ali po pošti do 31. decembra 2017.

Iskrena hvala vsem, ki ste del dohodnine že namenili našim nogometašem.

Naša zgodba je tudi vaša zgodba.

Športni pozdrav!

Datoteke

Obrazec dohodnina