Novice

ZAKLJUČEK KLUBSKIH SELEKCIJ 2018

Z bogatim kulturnim in športnim programom ter srečelovom letos 16.6. - rezervirajte si datum

Dragi Taborci!

Tako kot vsako leto bomo tudi letos ob zaključku sezone - 16. junija 2018 - od 11.ure naprej organizirali celodnevno prireditev s pestrim zabavnim in športnim programom, o katerem Vas bomo še pravočasno obvestili. Naši nogometaši, njihovi starši, sponzorji in donatorji ter vsi prijatelji kluba bomo z družabnim srečanjem zaključili sezono, ki je ena najuspešnejših v zgodovini kluba. Vrhunec prireditve bo srečelov, s pomočjo katerega bomo zbirali dodatna sredstva za izvajanje nogometnih aktivnosti kluba.

Glede na to, da še vedno nismo zaključili s projektom izgradnje nogometnega igrišča z umetno travo, bomo del zbranih sredstev od prodanih srečk namenili izgradnji igrišča, en del pa posebnemu skladu za pomoč našim nogometašem iz finančno šibkejših družin.

Vse člane, podpornike, že v naprej prosimo, da nam priskočijo na pomoč pri zbiranju daril za srečelov, ki je lahko zelo dobra priložnost za promocijo podjetij. Darila lahko vsak dan oddate pri klubskem oštirju ali trenerju selekcije v času pred, med ali po treningu.

Veseli bomo tudi vsakega kontakta, ki nam ga boste posredovali za pridobivanje daril na mail nkarnetabor69@gmail.com.

Vabljeni in zahvala za udeležbo, pomoč z dobro voljo, priporočilo ali podarjeno darilo že v naprej.

VLJUDNO PROSIMO, DA OBVESTILO DELITE NAPREJ SVOJIM KONTAKTOM IN OSTALIM OBSTOJEČIM ALI BODOČIM PODPORNIKOM KLUBA.

Vodstvo kluba

Datoteke

Prošnja za srečelov