Novice

LIGAŠKO TEKMOVANJE (12.5-13.5)

Poročila tekem preteklega kroga...


MLADINCI

Taborci,

Selekcija mladincev je tekmo 17. kroga odigrala v soboto z ekipo Kamnika. Na dobro pripravljenem igrišču smo pričakovali težko tekmo, saj se je ekipa Kamnika pozimi okrepila z nekaj dobrimi posamezniki, ki so potrdili da imajo kakovost in lahko mešajo štrene vsaki ekipi na vrhu lestvice. Že na začetku srečanja so prevzeli pobudo na sredini igrišča in nam povzročali kar nekaj preglavic, saj nikakor nismo razvili svoje igre, vendar pa si tudi gostje niso ustvarili večjih priložnosti. Bili smo nevarni iz hitrih protinapadov vendar v zaključku nezbrani. Proti koncu prvega polčasa pa smo zaigrali bolje in tudi povedli. Takoj po zadetku nadaljevali z dobro igro in si pripravili lepo priložnost, vendar nismo zadeli, še več po hitrem protinapadu gostov prejeli zadetek, ki pa so ga gostje dali iz prepovedanega položaja in  poravnali rezultat. Po prihodu nazaj na zelenico smo bili odločeni da tekmo zmagamo, ter začeli zelo dobro ter nizali priložnosti in končno v zaključku tekme dosegli zmagoviti zadetek in tako ohranili prednost pred najbližjim zasledovalcem. Naslednjo nedeljo nam v goste prihaja ekipa Kolpe. Čestitava tudi kadetom za zmago.

​trenerja Dali in Aleš​


KADETI

Kadetska ekipa je na lepo urejenem domačem igrišču odigrala tekmo proti Kamniku in zmagala z 4:0.

Vse je bilo odločeno že v prve pol ure ko smo dosegli štiri zadetke.Razpoloženi Peulić je dosegel dva,po enega pa sta prispevala Zupančič in Goršič.

V drugem polčasu je kljub petim menjavam tempo igre padel,tako da je ostalo pri rezultatu iz prvega polčasa.

Pomembno je da smo prekinili serijo treh tekem brez zmage,pred zadnjima dvema krogoma proti Kolpi in Zagorju ostajamo v igri za najvišja mesta.


U13

V nedeljo je selekcija U13 gostovala na Viru pri Domžalah. Začetek tekem smo začeli dobro in takoj prevzeli pobudo na igrišču. Kljub številnim priložnostim žoga nikakor ni hotela v gol. No, v 21.minuti smo izpeljali lepo akcijo, ko je po levi strani lepo prodiral Luka ter podal v sredno, kjer je žogo z odmerjenim strelom zabil v gol Marko. V drugem polčasu je bila premoč na igrišču očitna, tudi fantje so se sprostili in videlimo smo lepo, kombinatorno igro, ki je prinesla veliko zadetkov. Fantam čestitam za visoko zmago (7:1) in nove tri točke.

Naslednji teden nas čaka gostovanje v Kočevju.

Trener: Blaž Puc


U12

Selekcija u12 je danes gostovala v Litiji kjer se je pomerila z isto imenim klubom. 

Zopet smo videli zelo všečno igro naših igralcev skozi celotno tekmo. Če bi še izločili nekaj napak v fazi branjenja bi se zadnje tekme tudi končale bolj pozitivno.

Od samega začetka smo smo prevzeli iniciativo ter imeli posest žoge v svojih nogah

V prvem polčasu so se naše priložnosti vrstile ampak so domačini povedli po hitri akciji.

V drugem polčasu smo še bolj pritisnili in izenačili po lepi akciji Anžeta in Martina.

Nato pa vršili pritisk po centrirani žogi v kazenskem prostoru tako, da si  je domačin 

zabil avtogol.

Na našo žalost pa je sodnik zapiskal penal tik pred tem ko je hotel odpiskati konec tekme.

Naše igralce pa lahko samo pohvalim za igro. 

Končni rezultat NK Litija : NK Arne Tabor 2 : 2

Hvala gledalcem za podporo.

Športni pozdrav !

Gorazd Stojanović