Novice

LIGAŠKO TEKMOVANJE (16-17.9)

Pročila odigranih tekem preteklega kroga...

KADETI

Kadetska ekipa je na gostovanju premagala ekipo Bele krajine z rezultatom 1:0.

Tekma se je odigrala na umetni travi.Začetek srečanja je pripadel domačinom,ki so zadeli vratnico in imeli še dve lepi priložnosti.V nadaljevanju je bila igra enakovredna pravih priložnosti ni bilo.

Edini zadetek na tekmi je dosegel Kogej Luka v 32.min.,ko je po strelu Ferfolje odbito žogo pospravil v mrežo in poskrbel za naše veselje.

V drugem polčasu so domačini z preskakovanjem igre oziroma z dolgimi podajami v naš kazenski prostor poizkušali priti do izenačenja,vendar je bila obramba na čelu z vratarjem Babnikom vselej na pravem mestu.Na drugi strani smo si ustvarili dve lepi priložnosti,ki pa ju nismo realizirali.

Tekma se je tako končala z našo minimalno zmago.

BELA KRAJINA : ARNE TABOR 0:1(0:1)

Strelec: Kogej Luka

U15

  1. krog 3. liga starejši dečki 17/18

Ivančna Gorica - Arne Tabor 69 1 : 6

V četrtem  krogu smo igrali v gosteh z ekipo Ivančne Gorice in zmagali z rezultatom 1:6.

Igralo se je na umetni travi kar je igralcem povzročalo veliko težav.

No, vseeno smo povedli preko kapetana Aljaža Fabjančiča. Vodstvo je trajalo kratko, saj je igralec Ivančne Gorice izenačil po vsega dveh minutah. V prvem polčasu smo zadeli še dvakrat, strelca sta bila Nal Brank in Jaka Kolenc Verbič.

Drugi polčas smo odigrali boljše…žoga je hitreje krožila ter posledično lažje prihajali do priložnosti. Igralci so nasprotniku puščali malo prostora, skratka bili smo bolje organizirani kot v prvem polčasu. Dosegli smo še tri zadetke, Jaka Kolenc Verbič dva in Anžin Jakob Maj enega.

Hvala staršem za podporo igralcem in športno spodbujanje.

trener Roman Ivanuša

U12

Spoštovani !

Igralci ekipe u12 so odigrali tekmo 4 kroga v Radomljah.

Tekmo smo začeli zelo podjetno ter si ustvarili kar nekaj priložnosti vendar smo bili premalo zbrani. Kar pa nismo naredili mi je naredil domači branilec, ki je pod pritiskom porinil žogo v lastno mrežo. Po naši napaki je domačin izenačil.

V drugem polčasu smo še dvakrat povedli na dva proti ena ter tri proti dva vendar se je domačin vedno vrnil . Vse prelahko puščamo nasprotniku, da nam zabija gole. Praktično mu jih podarimo. Kljub trem našim vodstvom je domačin na koncu zmagal z pet proti tri.Glede na to, da je tem fantom to šele četrta tekma na igrišču te velikosti bomo skupaj še napredovali.

V torek je nov trening za vikend pa naslednja  tekma.

Športni pozdrav.

Gorazd Stojanović

U10

V nedeljo smo se v slabem vremenu  odpeljali v Radomlje, da odigramo
tekme 1 kroga. Obe ekipi sta dokazali, da se lahko enakovredno kosa z
nasprotniki. Za prve tekme v sezoni moram fante pohvaliti za prikazano igro, obenem pa nas čaka še ogromno dela. Veseli me da fantje, ki so se šele priključili ekipi ne zaostajajo prav veliko za fanti, ki so v trenažnem procesu že več let in mislim da se bodo prav hitro naučili kam se je potrebno postaviti  na igrišču in bomo kakor danes dostojen tekmec ostalim klubom.

trener Aleš